TC Electronic Hall of Fame 2x4 reverbpedaal

TC Electronic Hall of Fame 2x4 reverbpedaal

Stereo programmeerbare galm met 10 algoritmes

Nieuw van TC Electronic is versie 2x4 van Hall of Fame. Dit is een stompbox met vier footswitches. Dankzij stereo in- en outputs en midi is ie ook prima geschikt voor synths en studiogebruik......meer »»

Gibson presenteert Chris Cornell Tribute ES-335

Eerbetoon aan Soundgarden frontman

Als uitgangspunt voor deze gelimiteerde editie nam Gibson het Criss Cornell Artist model die ze samen met hem maakten en waarin veel van zijn ideeen zijn verwerkt......meer »»

Arturia 3 Delays You'll Actually Use BBD, Tape en Digitaal

Drie delays in een plug-in bundle

Arturia heeft een nieuw pakketje in hun '3 xxx You'll Actually Use' serie. In deze bundel zitten drie delay plug-ins waarvan twee gebaseerd op vintage hardware......meer »»

Klinken als Brian May was nog nooit zo makkelijk

Alle iconische sounds van de Queen-gitaarlegende in de AmpliTube Brian May-collectie

IK Multimedia’s nieuwe AmpliTube Brian May softwaresuite werd in nauwe samenwerking met de Queen-gitarist ontwikkeld en brengt al zijn geluiden bijeen in één app en daw-plug-in......meer »»

Cort GB74

Koreaans werkpaard

Cort biedt met de GB74 een klassiek ogende bas aan, met een eigenschap die je niet vaak in bassen ziet: de keuzen tussen twee Jazz-elementplaatsingen of gewoon beide tegelijk. .....meer »»

Sire Acoustics

Betaalbaar, akoestisch en natuurlijk

Sire is onder bassisten inmiddels een gearriveerd merk, met mooie en betaalbare basgitaren. Niet voor niets verbindt meesterbassist Marcus Miller zijn naam met het merk. Sire start nu met een serie ak.....meer »»

Mooer MTC 2 Tone Capture GTR

Zeven gitaren in een doosje

Het begon met Kemper en de opmars is niet tegen te gaan: het werken met IRs, oftewel Impulse Responses. Met dit systeem sla je de sounds - of eigen samples - van je speakerkast of versterker op, zodat.....meer »»

Fender markeert 50 jaar Woodstock met Jimi Hendrix Stratocaster

Customshop replica van "Izabella"

Izabella, de gitaar waarmee Jimi Hendrix op Woodstock het Amerikaanse volkslied vertolkte en de laatste gitaar die hij live gebruikte, is door Fenders customshop in een gelimiteerde oplage van 250 stu.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken