Boss vernieuwt compacte delaypedalen

Boss vernieuwt compacte delaypedalen

DD-3 nu met taptempo, 11 delaymodes voor de DD-8

Boss heeft zijn formidabele line-up van gitaareffecten uitgebreid met de DD-3T en DD-8 digitale delaypedalen......meer »»

Black Spirit 200 aan je voeten

Nieuwe alleskunner van Hughes & Kettner

We kenden de Black Spirit 200 al als top- en comboversterker, maar nu is hij er in pedaalvorm, waarbij de versterker is geintegreerd met de FSM-432 MK III midi-footswitch......meer »»

Walrus Audio EB-10

Preamp, Boost & EQ

Walrus Audio introduceert met de EB-10 een pedaal dat je veel EQ en boost mogelijkheden geeft op het podium......meer »»

Gitaar- en fotografiepassie Andy Summers komen samen in signature-Stratocaster

Fender presenteert de Andy Summers Monochrome Strat, afgewerkt met foto's van de Police-gitarist

Dit mogen we wel het snoepje van de week noemen: een Andy Summers Monochrome signature-Stratocaster uit de Fender Custom Shop bedekt met foto’s van de gitarist. Er is ook een Leica camera met dezelf.....meer »»

D'Addario presenteert de XT-serie snaren

Krachtig en duurzaam

Met de XT serie introduceert D'Addario snaren die niet alleen sterk zijn, maar ook lang hun oorspronkelijke klank behouden. Voor alle soorten gitaren! .....meer »»

Fretloze Ibanez bassen

Fretloze vijf- en zessnarige bassen.

Het Japanse merk behoeft geen introductie meer maar kwam deze zomer met een aangename verassing voor Ibanez liefhebbers en met name voor bassisten die fretloos willen spelen......meer »»

BluGuitar presenteert AMP1 Iridium Editie

Metalversie van compacte versterkertop

De Duitse meestergitarist Thomas Blug verraste een aantal jaar geleden met de BluGuitar Amp1, een volledige vierkanaals versterkertop in de vorm van een lichtgewicht pedaal. Inmiddels wordt hij gebrui.....meer »»

Nooit meer een kabelwirwar

Je kabels op orde met de Singular Sound Cabli

Ook last van kluwenvorming bij het opbergen van je kabels? Of te lange snoeren op het podium waar je steeds over struikelt? Singular Sound denkt het antwoord te hebben met de Cabli kabelmanager......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken