Godins vernieuwde rockgitaar

Godins vernieuwde rockgitaar

Heruitgave van de Radiator serie

Originaliteit, klank en bespeelbaarheid. Dat zijn de hoofdbestanddelen van de opnieuw uitgegeven Radiator serie van het Canadese Godin Guitars......meer »»

Hook Amps' nieuwe alleskunner: de Wizard

Buizenamp met het gemak van een modeler

Hook Amps, het versterkermerk van Leendert Haaksma, heeft de Wizard uitgebracht: een moderne programmeerbare tweekanaals buizenamp die veel kan. Heel veel......meer »»

Joe Bonamassa kondigt zevende Epiphone signature aan

Ltd. Ed. 1960 Les Paul Standard 'Norm Burst' gebaseerd op "de gaafste vintage Les Paul Standard die ik ooit heb gezien" aldus JoBo

Joe Bonamassa struint continu de hele wereld af op zoek naar de mooiste vintage gitaren, maar hij vindt het ook belangrijk om in samenwerking met Epiphone betaalbare versies van die juweeltjes te make.....meer »»

Betaalbare Gibson G-45 Standard akoestische gitaren

Introductie en demovideo's

Gibson heeft in de loop van zijn lange geschiedenis legendarische akoestische gitaren gebouwd, waarbij de succesvolle J-45- familie een prominente plaats inneemt. Met hun herkenbare ronde ‘schouders.....meer »»

Modulatiemonster

Wampler Terraform heeft elk mogelijk modulatietype

Wampler zet met zijn nieuwe gebruiksvriendelijke Terraform vol in op de modulatie-effecten......meer »»

Back to the eighties

Seymour Duncans Diamondhead biedt de heavy sounds uit de jaren tachtig

Seymour Duncan is vooral bekend om hun elementen, maar hun collectie effectpedalen breidt zich almaar uit. De nieuwste aanwinst is de Diamondhead Multistage Distortion + Boost, een pedaal waar vooral .....meer »»

Nog een Woodstockgitaar

Gibson Alvin Lee ES-335 ’69 Festival

Ter ere van de 50e verjaardag van Woodstock presenteert Gibson met trots de Alvin Lee ES-335 '69 Festival-gitaar, gebouwd volgens de exacte specificaties van de gitaar die Lee gebruikte tijdens zijn v.....meer »»

Fender vernieuwt met de American Ultra serie

Nieuwe halsprofielen, compoundradius toetsen, noiseless pickups: veel ging er op de schop

Fender lanceert vandaag de American Ultra Series, een in de VS gebouwde premium lijn die de 2016 American Elite serie vervangt en een grote hoeveelheid eigentijdse features biedt. De nieuwe reeks best.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken