NAMM 2020 beursnieuws - PRS 35 jaar

NAMM 2020 beursnieuws - PRS 35 jaar

Maar ook nieuwe Silver Sky modellen

PRS kwam met twintig nieuwe modellen naar de NAMM Show. Ze vieren dit jaar hun 35 jarig jubileum en brachten daarom een 35th Anniversary model uit in elke serie. Bekijk de video's die we op de NAMM m.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Gibson USA en Acoustic

Original en Modern collecties breiden uit

Naast de Slash Collection presenteert Gibson ook uitbreidingen in de Original en Modern collectie, die zich nu ook uitbreiden naar Gibson Acoustic......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Blackstar

Sonnet akoestische versterker

Met de Sonnet serie introduceert Blackstar zijn eerste versterkers speciaal ontwikkeld voor akoestisch gitaar......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: de beste sounds van Joe Satriani in AmpliTube app

Alle geluiden van Satch op iPad, iPhone, Mac en pc – en gemaakt door de man zelf

Instant Satch is eindelijk gearriveerd! IK Multimedia werkte samen met de iconische gitarist voor hun nieuwste collectie artiestengeluiden, AmpliTube Joe Satriani. Het geeft Mac, pc en iOS (iPhone en .....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Video onthulling Gibson Slash Collection

Signature Les Paul en J-45

Gibson komt voor het eerst met een signatureserie binnen zijn Amerikaanse serieproductie: de Slash Signature Series. Deze bestaat uit de Slash Les Paul Standard elektrische gitaren en de Slash J-45 ak.....meer »»

Video-interview! Tech 21 brengt de klassieke SansAmp PSA opnieuw uit - nu in pedaalvorm

CEO en ontwikkelaar Andrew Barta en bedenker Richie Kotzen aan het woord

De SansAmp PSA is een bekende rackunit die is terug te vinden in veel professionele opnamestudio's. Hij werd gebruikt op talloze grote releases, filmmuziek en wereldwijde tournees van artiesten als Mu.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws - Orange onthult Terror Stamp pedaalversterker

Wil je een Micro Terror in een stompbox? Orange heeft hem

Vloerversterkers zijn erg populair op de beurs dit jaar. Nieuw van Orange is de Terror Stamp, die de populaire Micro Terror en Micro Dark van het bedrijf combineert in een enkele versterker-in-een-ped.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: DAngelico

Deluxe Bedford SH

D'Angelico brengt op de NAMM een gelimiteerde versie van de asymmetrische Bedford uit: de Deluxe Bedford SH is een thinline versie met drie elementen. Wij vinden 'm sexy......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken