NAMM 2020 beursnieuws: Jackson

NAMM 2020 beursnieuws: Jackson

Gezandstraalde Pro Series Dinky DK Modern

Jackson presenteerde met de Pro Series Dinky DK Modern Ash gitaren vier nieuwe modellen voor de moderne technische gitarist. .....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: EVH

Betaalbare Frankenstein replica

EVH komt met een nieuwe versie van Eddie’s Frankenstein gitaar en presenteert een 50 watt 6L6 versie van de 5150III versterker......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: RockBoard

PedalSafe, QuickMount en nieuwe Modules

RockBoard had al een uitgebreide lijn met pedalboards en accessoires, maar wist ons toch te verrassen met onder andere de QuickMount en PedalSafe......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Framus

D-serie Stormbender en Vintage Studio 5/51

Framus breidt de betaalbare D-Serie uit met de signature van Devin Townsend en een aantrekkelijke jazzgitaar......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Fender

Reissues, signatures, ukeleles en een nieuwe Acoustasonic

Fender pakte weer uit met veel nieuws dit jaar. Bekijk hieronder ons video- en webverslag met reissues, signatures, ukeleles en een nieuw Acoustasonic model......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Walrus Mako serie

Uitgebreide delay

Walrus Audio gooit het met de Mako serie over een andere boeg: geen mooie graphics meer, maar een strak designs en veel functies......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Martins stagegitaar

SC-13E is revolutionair design

Is het grote nieuws bij Martin meestal een gitaar waar je je vingers bij aflikt, maar die tegelijk door zijn prijs is voorbehouden aan de meer vermogenden onder ons, dit jaar is de focus gericht op ee.....meer »»

Een Blackstar Fly 3 mini-amp naar keuze cadeau bij tweejaarabonnement Gitarist!

FLY 3 Sugar Skull - FLY 3 Vintage - FLY 3 Bass

Bijna zakformaat is-ie, met afmetingen van 170 x 126 x102 mm. De 3-watt mini-amp heeft een erg lekkere, kristalheldere, flink volumineuze sound. Je kunt er je smartphone op aansluiten (line input), ma.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken