Finalisten Steve Vai-contest bekend

Finalisten Steve Vai-contest bekend

Gitarist en Radio 6 presenteren de zeven kandidaten

Van 20 t/m 24 oktober vindt in de Oosterpoort in Groningen het Steve Vai Festival plaats. Als onderdeel daarvan organiseerden Radio 6 en Gitarist een Steve Vai-contest, waarbij deelnemers verschillend.....meer »»

Dirk Witte Utrecht verhuisd

Nieuw pand aan de Amsterdamsestraatweg

Vaste prik voor Utrechtse muzikanten: tijdens een ommetje door de binnenstad even langs Dirk Witte wandelen. Die tijden zijn nu voorbij. Het inmiddels lege pand aan de Oudegracht staat te huur en Dirk.....meer »»

Last-minute wijziging in line-up Occultfest 2010

Carnation vervangt Insatiable op tweedaags metalfestival

Vrijdag en zaterdag (3 en 4 september) vindt het jaarlijkse Occultfest plaats in Hoogeveen. Op het laatste moment heeft de organisatie de line-up moeten aanpassen......meer »»

Inschrijving Steve Vai Contest week verlengd

Download 'Naked Tracks' en speel Steve Vai

De inschrijving voor de Steve Vai Contest ‘Naked Tracks’, in het kader van het Steve Vai festival in oktober in Groningen, is met één week verlengd en sluit nu op donderdag 9 september a.s. Doe direct.....meer »»

IM Phelps 'Catfish' Collins (1944-2010)

Legendarische funkgitarist sterft op 66-jarige leeftijd

Op 6 augustus jl. is funkgitarist Phelps ‘Catfish’ Collins op 66-jarige leeftijd overleden. Collins was de slaggitarist op een aantal legendarische nummers van James Brown, Parliament-Funkadelic en zi.....meer »»

Joe Satriani, Sonny Landreth & Davy Knowles in HMH

Rock ‘n Roots Guitar Night presenteert

Op 29 oktober 2010 staat de Heineken Music Hall in Amsterdam geheel in het teken van de Rock ‘n Roots Guitar Night. De editie van 2009 met Gary Moore en Jan Akkerman verkocht in korte tijd uit, maar d.....meer »»

Gibson-dag bij Feedback

Zaterdag 31 juli wordt bij Feedback in Rotterdam Gibson in het zonnetje gezet. Naast uitgebreide informatie over Gibson gitaren kunnen bezoekers een clinic over gitaaronderhoud verwachten van Gibson p.....meer »»

Epiphone-middag in Rotterdam

Dr. Epiphone dinsdag 20 juli bij Feedback

Dinsdag 20 juli a.s. is er in Feedback Rotterdam een speciale Epiphone-middag, die duurt van 16.00 tot 18.00 uur. Er is een energiek interactief optreden van Will Jones en zijn band en tussen de numme.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken