Twents Gitaarfestival 2011

Twents Gitaarfestival 2011

Inschrijving concours geopend

Van 2 tot en met 5 juni 2011 vindt in Enschede de zesde editie van het Twents Gitaarfestival plaats. Deze keer zijn er concerten, workshops en masterclasses van onder meer Carlo Marchione, Zoran Dukic.....meer »»

iPad editie Gitarist nu verkrijgbaar

Download de Ako Magworld app en koop de nieuwste Gitarist

Gitarist is vanaf nu ook op iPad te lezen. Ben je een van de 10.000 mensen die inmiddels de AKO MagWorld app voor iPad hebben gedownload, dan kun je Gitarist voor € 3,95 downloaden. Een proefabonnemen.....meer »»

Eric Clapton veilt gitaren & versterkers

Opbrengst naar The Crossroads Centre

Eric Clapton brengt opnieuw tientallen gitaren en versterkers uit zijn collectie onder de hamer. Meer dan 150 van zijn instrumenten en versterkers worden op 9 maart bij Bonhams in New York geveild. De.....meer »»

James Taylors 'Guitar lessons' online

James Taylor, de Amerikaanse singer-songwriter en gitarist, heeft eindelijk een van zijn grote wensen in video's omgezet. Op zijn website is hij gestart met gitaarlessen die hij natuurlijk thuis in zi.....meer »»

Steelstring Session: Gareth Pearson

Theatershow met Harald Koll & Merel van Hoek

‘The Welsh Tornado’ Gareth Pearson komt naar Nederland voor Steelstring Session. De 22-jarige akoestische gitarist uit Wales bracht dit jaar het album ‘Urban Echoes Vol 1’ uit op het gerenommeerde lab.....meer »»

test GIT

running on new server!

sdfsd.....meer »»

Dutch Jazz & World Meeting 2010 - 750 gasten, 36 concerten, 13 panels

1, 2 en 3 december in Amsterdam

De Dutch Jazz & World Meeting 2010 ontvangt op 1, 2 en d3 december maar liefst 200 internationale en 550 Nederlandse gasten. Op 1, 2 en 3 december maken deze programmeurs, boekers, journalisten en and.....meer »»

Coldplay afsluiter Pinkpop 2011

Het is de organisatie van Pinkpop eindelijk gelukt om Coldplay te strikken. Het was geen geheim dat de organisatie al jaren droomde van de komst van de Engelse band naar Landgraaf en nu kan Coldplay d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken