Fire To Inspire 2 clinics

Fire To Inspire 2 clinics

All About Sound & Recording

De Fire To Inspire-tour met drummer Oscar Kraal was het eerste gezamenlijke initiatief van enkele grote merken om mensen te inspireren met clinics in Nederlandse en Belgische muziekwinkels. In maart k.....meer »»

Interpol verliest opnieuw bassist

David Pajo gooit handdoek in de ring

Voor de tweede keer in minder dan een jaar tijd verliest de donkere indierockband Interpol zijn bassist. David Pajo toerde sinds juni 2010 met de band, maar heeft nu al besloten om te stoppen, zodat h.....meer »»

Tommy Emmanuel naar Amsterdam & Groningen

Exclusieve concerten met elektrische band

Tommy Emmanuel komt voor het eerst met zijn band naar Nederland, in het kader van de ‘Acoustic & Electric Tour’: vrijdag 4 maart staat hij in het RAI Theater in Amsterdam en zaterdag 16 april in de Oo.....meer »»

Maak je eigen Rigby-remix

Band stelt tracks van tweede album ter beschikking aan wie maar wil

Rigby-gitaristen Eelke Mastebroek en Fredo Wagner komen aan het woord in Gitarist 240 (maart 2011). Sinds vrijdag 18 februari is het nieuwe album van Rigby, Solid Ground, verkrijgbaar. De Utrechtse ba.....meer »»

GIT --DO NOT DELETE--- Release vd maand - jeff beck dvd

.....meer »»

In memoriam Gary Moore

Noord-Ierse gitarist overlijdt tijdens vakantie in Spanje

Rock- en bluesgitarist Gary Moore is op zondag 6 februari tijdens een vakantie in Estepona aan de Spaanse Costa del Sol in zijn slaap overleden. Hij was 58 jaar oud......meer »»

Izhar Elias ontvangt Nederlandse Muziekprijs

Klassieke muziekprijs voor het eerst naar gitarist

Gitarist Izhar Elias ontvangt op 20 maart de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding die door het Fonds Podiumkunsten namens de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap aan jonge klass.....meer »»

Bintangs vieren 50-jarig bestaan

‘Fifty-Fifty’ boek, cd, dvd, lp & concert

Op 26 februari 2011 vindt in Paradiso in Amsterdam een Bintangs-happening plaats. Op deze avond worden het jubileumboek (met live-cd) ‘Fifty-Fifty’, een nieuwe live-cd/dvd en 10” live-lp gepresenteerd.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken