Marty Friedman veilt Jackson

Marty Friedman veilt Jackson

Opbrengst naar medische zorg Jason Becker

Voormalig Megadeth-gitarist Marty Friedman veilt zijn eerste Jackson Kelly Black gitaar voor zijn verlamde vriend Jason Becker. .....meer »»

Jeff Waters voor twee clinics in Nederland

Annihilator gitarist demonstreert signature Epiphone

Jeff Waters, het brein achter de Canadese thrashmetalband Annihilator, is volgende week in Nederland om zijn Epiphone Annihilation-V te presenteren. .....meer »»

Nominaties Duiveltjes bekend

Anne Soldaat, Jochem Jacobs, Vedran Mircetic, Dibbe van Laarhoven, Jop van Summeren, en Thijs Lodewijk zijn kanshebbers

Muziek Centrum Nederland heeft de nominaties bekendgemaakt voor de Duiveltjes, de jaarlijkse prijzen voor het live-popcircuit. De onderscheidingen worden uitgereikt tijdens het Gala van de Popmuziek d.....meer »»

Within Temptation heeft een Buma Music in Motion Award gewonnen voor de drie korte films bij het onlangs uitgebrachte conceptalbum “The Unforgiving.” .....meer »»

Within Temptation wint Buma Music in Motion Award

Onderscheiding voor korte films bij conceptalbum Unforgiving

Within Temptation heeft een Buma Music in Motion Award gewonnen voor de drie korte films bij het onlangs verschenen conceptalbum The Unforgiving......meer »»

Mark van Schaick op Kink FM bij Jan Douwe Kroeske

Hoofdredacteur Gitarist 2 Meter De Lucht In

Algemeen Hoofdredacteur Gitarist, Slagwerkkrant en Interface, Mark van Schaick, was 6 mei te gast op Kink FM bij Jan Douwe Kroeske, tijdens zijn programma 2 Meter De Lucht In. Van Schaick vertelde ove.....meer »»

Afscheidsfestival The Shavers

Gitarist Cock de Jong ernstig ziek

Gitarist Cock de Jong geeft op zondag 29 mei zijn laatste concert met The Shavers, in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Er wordt dan een festival georganiseerd ter ere van De Jong, die ernstig ziek .....meer »»

Ukelele-album en live-dvd Eddie Vedder

Tweede soloplaat van Pearl Jam-frontman

Eddie Vedder heeft zijn tweede soloplaat aangekondigd, die op 31 mei a.s. verschijnt. De Pearl Jam-frontman speelde alle nummers in met een ukulele, vandaar dat het album de vanzelfsprekende titel ‘Uk.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken