Nuestros Derechos neemt debuutalbum op

Nuestros Derechos neemt debuutalbum op

Eerste studiofoto's online gezet

Jerry, Janet en Johnny, samen beter bekend als Nuestros Derechos, nemen momenteel hun eerste full-length album op in de Bunt Studio's. De band heeft de drumpartijen voor de nieuwe tracks al vastgelegd.....meer »»

Red Hot Chili Peppers naar Nederland

Josh Klinghoffer opvolger John Frusciante

De Red Hot Chili Peppers komen 16 oktober naar Nederland voor een concert in Ahoy in Rotterdam. Het album 'I'm With You', de opvolger van 'Stadium Arcadium' uit 2006, komt 26 augustus uit. Gitarist Jo.....meer »»

Album Metallica met Lou Reed

'Lightning speed' Metallica-productie

Metallica-gitarist Kirk Hammett liet een tijdje terug al doorschemeren dat de band bezig was met iets dat ‘niet voor de volle honderd procent een Metallica-plaat zou zijn’. De Bay Area thrashmetalheld.....meer »»

Paul Gilbert speelt de Beatles

Allstar Beatles coverband Yellow Matter Custard brengt cd uit

We kennen hem natuurlijk van zijn onnavolgbare shredpartijen, maar Paul Gilbert (Mr. Big, Racer X) maakt ook deel uit van Beatles-coverband Yellow Matter Custard. Onlangs verscheen de liveregistratie .....meer »»

Gitaristen op Music Meeting

International Music Festival in Nijmegen

Het programma van Music Meeting is compleet. Het festival dat 11, 12 en 13 juni plaatsvindt in Park Brakkenstein Nijmegen biedt een breed scala concerten met internationale artiesten uit de jazz en we.....meer »»

Brochure: Bouw je repetitieruimte

De kunst van de repetitieruimtebouw in een notendop

Oefenen als gitarist alleen of met je band is natuurlijk geweldig. Helaas denken omwonenden daar vaak anders over. De brochure 'Bouw je eigen repetitieruimte, een praktische gids', die ook online te v.....meer »»

Duiveltjes uitgereikt

Jochem Jacobs en Thijs Lodewijk winnen Duiveltje

Tijdens het Gala van de Popmuziek in de Melkweg Rabozaal in Amsterdam, zijn woensdag 11 mei de Duiveltjes uitgereikt, de jaarlijkse prijzen voor het live-popcircuit. De twaalf winnaars ontvingen ieder.....meer »»

Dave Mustaine bij Red Lamb

Supergroep met leden van Megadeth, Anthrax, Accept en W.A.S.P.

Wat klinkt als een Indiaas gerecht, is een nieuwe metalsupergroep. Red Lamb, een project van ex-Anthrax-gitarist Dan Spitz, is nu Megadeth-frontman Dave Mustaine rijker. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken