3e editie Gitaarbouwers Meeting

3e editie Gitaarbouwers Meeting

Laatste kans op een gratis ticket

Zondag 6 juni vindt in Hofstede De Beesde in Bunnik voor de derde keer de Gitaarbouwers Meeting plaats. Belangstellenden kunnen er kennismaken met alle facetten van de gitaarbouw. Gitarist geeft vijf .....meer »»

Leo Blokhuis presenteert Musiclab op 31 mei

Musiclab in Pakhuis de Zwijger Amsterdam met Noisia, Michael Schack, Tenori-on en veel meer

Wat kun je met een Yamaha Tenori-on? Interface Magazine doet een live review van het apparaat tijdens de tweede Musiclab-avond in Pakhuis de Zwijger. De eerste avond in maart was een groot succes. Op .....meer »»

Hans Liberg zoekt jazz-contrabassist en jazz-slagwerker

Voor zijn nieuwe show 'Ick Hans Liberg' - seizoen 2010/2011

'Ick Hans Liberg' is de nieuwe show die cabaretier Hans Liberg tijdens het theaterseizoen 2010/2011 zal spelen (september 2010 tot juni 2011). Hiervoor zoekt hij een jazz-contrabassist en jazz-slagwer.....meer »»

Albert Lee en Al Di Meola naar Nederland

Gitaarmeesters in Bergen op Zoom en Middelburg

Op maandag 24 mei, tweede pinksterdag, spelen er twee gitaargroten in Nederland. Op het Crossroads Festival in Vestzaktheater Het Zwijnshoofd in Bergen op Zoom maakt de Britse countrygitarist Albert L.....meer »»

Jubileumeditie Twents Gitaar Festival

13 t/m 16 mei in Theater Concordia, Enschede

Van donderdag 13 t/m zondag 16 mei vindt in Theater Concordia te Enschede voor de vijfde maal het Twents Gitaar Festival plaats, met concerten en masterclasses van topgitaristen op de klassieke gitaar.....meer »»

Clinic Victor Wooten

18 mei in Feedback, Rotterdam

Victor Wooten geeft dinsdag 18 mei een clinic in Feedback in Rotterdam. De bassist van Béla Fleck & The Flecktones staat bekend om zijn technische bekwaamheid en kan de meest onwaarschijnlijke basritm.....meer »»

Win een gesigneerde Jackson

Doe mee met de 'Shred-A-Thon' wedstrijd

Ter ere van de nieuwe clip van de metalband Revocation kun je nu kans maken op een gesigneerde Jackson gitaar, wanneer je meedoet aan de 'Shred-A-Thon' wedstrijd. Film jezelf terwijl je het nummer .....meer »»

John Frusciante beste gitarist

Volgens poll BBC Radio 6

Volgens de bezoekers van de website van BBC Radio 6 is John Frusciante (ex-Red Hot Chili Peppers) de beste gitarist van de afgelopen dertig jaar. Op nummer twee eindigde Les Paul-icoon Slash, gevolgd .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken