Gibsons Rene SG gestolen

Gibsons Rene SG gestolen

Donderdag 17 juni in dB’s, Utrecht

Donderdag 17 juni jl. zijn er uit popzaal dB's in Utrecht na het optreden van Rene SG en Apache twee Gibsons van de band Rene SG gestolen......meer »»

Joe Satriani naar 013

Concert in Tilburg op 1 november

Ruim twee jaar na zijn laatste optreden in 013 komt Joe Satriani terug naar Tilburg. Op maandag 1 november zal de legendarische 53-jarige gitarist in 013 opnieuw laten zien waarom hij wordt gezien als.....meer »»

Steve Vai Festival in Groningen

Samenwerking met Noord Nederlands Orkest

Afgelopen weekend is de voorverkoop voor het Steve Vai Festival begonnen, dat van 20 t/m 24 oktober 2010 plaatsvindt in Groningen. Steve Vai geeft twee verschillende concerten samen met het Noord Nede.....meer »»

Nieuw live-album en tournee Dweezil Zappa in juli

Op 12 juli verschijnt een nieuwe live dubbel-cd van Dweezil Zappa, ‘Return Of The Son Of...'. Dweezil is de oudste zoon van de legendarische Frank Zappa. Vlak voor het zover is, speelt Dweezil Zappa t.....meer »»

Slipknot-bassist overleden

Paul Gray, bassist van de Amerikaanse band Slipknot, is op 24 mei dood aangetroffen in een hotelkamer in Des Moines, Iowa. De omstandigheden van zijn dood zijn nog onduidelijk. Gray, die in de band be.....meer »»

Anton Goudsmit en Ivo Severijns winnaars Duiveltje

Popprijzen uitgereikt op Gala van de Popmuziek 2010

Woensdagavond 26 mei vond in de Melkweg in Amsterdam voor de tweede keer het Gala van de Popmuziek plaats. Tijdens dit evenement worden de belangrijkste vakprijzen voor popmuziek in Nederland uitgerei.....meer »»

Makana op Tong Tong Festival

Optredens & workshops in Den Haag

Het Tong Tong Festival, dat van 19 t/m 30 mei wordt gehouden op het Malieveld in Den Haag, heeft de jonge Hawaiiaanse slack-keygitarist Makana vastgelegd voor optredens en workshops op 29 en 30 mei. D.....meer »»

30 mei Benelux Mayonesdag

Nu wel met Wojtek Pilichowski

Na het succes van vorig jaar organiseert importeur Musifacts voor de tweede keer de Benelux Mayonesdag. Iedereen die Mayones een warm hart toedraagt is zondag 30 mei welkom in de Xinix in Nieuwendijk......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken