Steve Vai Masterclass in TivoliVredenburg za 10 mei

Steve Vai Masterclass in TivoliVredenburg za 10 mei

‘A Saturday afternoon with the guitar legend’

Ze zijn inmiddels legendarisch, de masterclasses van Steve Vai. Gitarist brengt samen met Ibanez deze übershredder voor een masterclass naar het gloednieuwe TivoliVredenburg, zaterdagmiddag 10 mei. Je.....meer »»

Vintage Veenendaal

Voorjaarseditie gitaarbeurs goed bezocht

Zaterdag 29 maart begon de lente pas echt goed. Niet alleen door het zonnige weer, maar ook door de voorjaarseditie van de Vintage Guitar Show Veenendaal, die al bijna een kwarteeuw gitaarliefhebbers .....meer »»

Gitarist op Radio 6 vanaf maandag 31 maart

Elke maandag bij Mijke & Co Live! van 12 uur 's nachts tot 1.00 uur

Gitarist werkte al vaker samen met Radio 6 en programmamaker Co de Kloet, onder andere in uitzendingen over Steve Vai en over gitaarfestival Amsterdam Electric Guitar Heaven. Die samenwerking wordt nu.....meer »»

Nieuw album, biografie en docu Walter Trout op komst

Doodzieke gitarist krijgt carrière-overzicht

Een week na de trieste berichtgeving over Walter Trouts crowdfundingcampagne voor een levertransplantatie kondigt Mascot Records de release aan van The Blues Came Callin', een nieuw album van de momen.....meer »»

Nieuwe Mesa Boogie pedalen

3 nieuwe scheurdozen uit Californië

Na de introductie van de Tone Burst, Grid Slammer, Flux Drive en Throttle Box vorig jaar, komt Mesa Boogie nu met drie nieuwe pedalen. Alhoewel, helemaal nieuw zijn ze niet, want twee zijn gebaseerd o.....meer »»

Wat voor snaren gebruik je, Koen Fu?

Gitaargeweld én subtiele klanken op Home Alone

Het woord ‘vinyl’ past in hetzelfde rijtje begrippen als ‘vintage’ en ‘analoog’: het staat voor een andere beleving, een ander gevoel, en een link naar vroegere tijden, toen ‘alles’ nog ‘beter’, ‘natu.....meer »»

Gitarist april nú te downloaden

Gitarist 277, 2014 downloadable in de AKO app

De april-editie van Gitarist is nú te downloaden via de AKO Magworld app. Opnieuw 100 pagina's dik, boordevol video’s bij de interviews en tests en audio bij de workshops. In dit nummer vind je het tw.....meer »»

Martijn van Iterson: jazzevolutie

Video en audio bij het interview in Gitarist 277

De legendarische saxofonist Benny Golson vond hem een uitzonderlijke gitarist. Organist Dr. Lonnie Smith vroeg juist hem voor een eenmalig concert in het Bimhuis. In Gitarist 277 praten we met meester.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken