Workshop Muziekrecht door Bindu de Knock bij SAE Institute

Workshop Muziekrecht door Bindu de Knock bij SAE Institute

"Musician know your rights | Law between the notes”

Bindu de Knock, advocaat én muzikant, wil muzikanten ervan overtuigen dat zij in ieder geval een basiskennis moeten hebben van de juridische achtergronden van hun vak. Daarom schrijft zij voor Gitaris.....meer »»

Orange Guitar Pack

De versterkerbouwer komt met een gitaar op de markt

Heel veel gitaarmerken hebben starterpakketten in het assortiment. Orange gaat als versterkermerk nu hetzelfde doen. Het Orange Guitar Pack bevat ongeveer alles wat je nodig hebt als je begint met spe.....meer »»

Bax-shop opent in Antwerpen

Tweede winkel een feit

De eerste Belgische vestiging van online muziekwinkel Bax-shop.nl heeft op dinsdag 2 september zijn deuren geopend. Het overgenomen Muziek & Visie heeft zijn naam en personeel behouden, maar is ingeri.....meer »»

Epiphone Pro-1 Collection

Beginnersgitaren voor de lange termijn

Epiphone brengt een nieuwe collectie akoestische gitaren uit. De Pro-1 serie biedt betaalbare akoestische gitaren met een bespeelbaarheid die je verwacht bij een duurder model. De gitaren zijn zo ontw.....meer »»

DOD Bifet Boost 410

Vierde in een rij heruitgaves

DOD brengt na de heruitgave van de Preamp 250, de Phasor 201 en de Envelope Filter 440, nu ook de Bifet Boost 410 opnieuw uit......meer »»

Aristides 060 biedt veel opties

Let op: voor de aankoop van deze gitaar moet je goed kunnen kiezen

In mei verscheen er op onze website een bericht over de open dag bij Aristides. Daarin vertelden we over de aankomende 060, het broertje van de 070 zevensnaar van Aristides. De 060 is nu beschikbaar. .....meer »»

Ampeg vernieuwt BA serie

Een klassiek Ampeg geluid met moderne functies

Met de nieuwe BA serie biedt Ampeg vijf versterkers met een klassiek geluid en moderne functies......meer »»

Aandacht voor Jimi Hendrix in september

Heruitgave The Cry Of Love en Rainbow Bridge, biopic All Is By My Side

Legacy Recordings komt met een heruitgave van twee Jimi Hendrix albums. The Cry Of Love en Rainbow Bridge komen 16 september uit op cd, op vinyl en digitaal. De film Jimi: All Is By My Side gaat eind .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken