Veel nieuwe Gitarist tests online

Veel nieuwe Gitarist tests online

Eerder verschenen tests in Gitarist nu online te downloaden als pdf

We hebben weer een hele serie producttests online gezet, die eerder in Gitarist verschenen zijn. Hieronder vind je de lijst van onlangs online geplaatste tests. Downloaden maar! .....meer »»

AMPLIFi TT gitaarprocessor

Uit de speelgoedwinkel van Line 6

Nog geen jaar geleden introduceerde Line 6 de Amplifi versterker. Op de Musicmesse kwam daar de pedaalversie van uit en nu is er met de TT een desktopversie van dit slimme modelingsysteem......meer »»

Slash wint Nederlandse gitaarprijs

En volgt hiermee onder meer Brian May en Steve Lukather op

Onder toeziend oog van een uitzinnig publiek van met name jonge gitaarliefhebbers en een aantal van Nederlands grootste gitaarhelden heeft Slash op dinsdag 25 november in Club Ziggo de eerste Sena Eur.....meer »»

Geen blues op tv

Albumpresentatie Joep Pelt op NPO Cultura

De Nederlandse bluesgitarist Joep Pelt presenteerde 29 oktober zijn nieuwe album ‘Show Me The Way’ in de Tolhuistuin in Amsterdam. Komende zaterdag is het optreden te zien op NPO Cultura......meer »»

Blackstars huiskamerversterker

Fly 3 minicombo gelanceerd - bekijk de demovideo's

We repten er al even over op deze site toen Blackstar een teaser publiceerde over een nieuwe versterker. We hebben ook al bekend kunnen maken dat het om een minicombo gaat. De Fly 3. Bekijk hier de de.....meer »»

Jett Rebel - the outtakes

Extra's bij het interview in Gitarist 285

In Gitarist 285 (december 2014) lees je een uitgebreid interview met Jett Rebel. Over zijn nieuwe album 'Hits For Kids' maar vooral over zijn gitaren, zijn effecten en zijn muzikale benadering. Eén ed.....meer »»

Video-interview Tommy Emmanuel

Australische fingerstyle-virtuoos over carriere, Matons en eigen label

Aan het begin van een reeks van zeven concerten in de Benelux sprak Gitarist met de onvermoeibare fingerstyle-gitarist Tommy Emmanuel. Plaats van handeling is de zaal van theater Carré in Amsterdam, w.....meer »»

The wizards of Bos & Borsato

Lex Bos en Rob Winter demonstreren SuperDrive en meer

In Gitarist 285, december 2014 duiken we diepte in met Lex Bos en spreken we tot in detail over zijn nu al haast legendarische SuperDrive overdrivepeaal. Het gesprek vindt plaats tijdens de soundcheck.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken