Nieuwe generatie Digitechs

De RP serie heeft nieuwe telgjes gebaard

Merknieuws 03-12-2006 22:00

De hoeveelheid gitaristen die een effectenbak uit de RP serie heeft of heeft gehad is inmiddels waarschijnlijk niet meer te tellen. Waar de RP1 nog een enorm ding was met een behoorlijk prijskaartje, is Digitech er inmiddels in geslaagd om de RP serie steeds te voorzien van de nieuwste digitale techniek en de prijs binnen het bereik te brengen van de jongste gitarist.

Net als hun voorganger hebben de nieuwe RP’s een degelijke metalen bomvaste behuizing, een stoer, metalen expressiepedaal en multifunctionele voetschakelaars. Intern is er echter heel veel veranderd. Zo zijn ze voorzien van de nieuwste generatie AudioDNA2 chips die 400% krachtiger zijn dan hun voorgangers. Binnenkort zullen we in de Gitarist testen of dit de klank daadwerkelijk ten goede komt.

De RP serie werkt op hoogwaardige 24bit/44,1kHz resolutie en heeft een USB 2-in/2-uit audio poort voor computer opname, het programmeren van geluiden en het organiseren ervan. Wees tenslotte voorbereid op de hoogste kwaliteit ingebouwde Lexicon reverbs!

Meer informatie: www.digitech.com
zoeken
zoeken