aanmelden
Schecter Customshop Roadshow met Nick Johnston
Zaterdag 7 april, Guitarshop Apeldoorn
Merknieuws 15-03-2018 11:30
De melodieuze Canadese gitaristvirtuoos Nick Johnston komt op 7 april naar Guitarshop Apeldoorn met de Schecter Customshop Roadshow.

Niet alleen metal
Schecter is bij het grote publiek wellicht het meest bekend van metalgitaren als de Hellraiser en Apocalypse. Deze modellen worden vooral in Asië geproduceerd. De Amerikaanse Customshop maakt echter vooral traditionele modellen van zeer hoge kwaliteit.
Het team van Guitarshop Apeldoorn bezocht deze winter de Schecter Customshop in Californië en was onder de indruk van de kwaliteit van deze gitaren en de aandacht die wordt besteed aan elk detail.


Frank Schreuders van Guitarshop Apeldoorn in de Schecter Customshop

Dat leidde tot een liefde voor het merk die is terug te zien in het assortiment van de winkel. De mogelijkheid om gitaarvirtuoos Nick Johnston met de Schecter Customshop Roadshow naar de winkel te halen, werd dan ook met beide handen aangegrepen.


Schecter Customshop modellen bij Guitarshop Apeldoorn

Een van de meest populaire customshopmodellen is momenteel Nick Johnstons signaturegitaar, een op de Stratocaster gebaseerd model met een wengé hals, ebben toets en Johnstons eigen Schecter signature Atomic singlecoils.

Tijdens de Customshop Roadshow zal Johnston naast zijn eigen model ook andere customshopmodellen bespelen en presenteren, van de moderne Dream Machine III tot de Traditional Wembley met zijn nitrocellulose lak die licht gerelict is.

De show begint om 14.00 uur. Wie een plekje wil bemachtigen moet zich inschrijven op www.guitarshop-apeldoorn.nl.
Als je op deze dag een Schecter uit de customshop koopt, krijgt 'm mee met een door Nick Johnston gesigneerde achterplaat.

In onderstaande video presenteert Johnston zijn signature gitaar en pickups:

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com