aanmelden
Electro-Harmonix Slammi Plus pitchshifterpedaal
Nieuwe Dual mode genereert twee toonhoogtes tegelijk
Merknieuws 24-10-2017 16:01
Electro-Harmonix komt met een update van de Slammi pitchshifter in een meer traditionele wah-achtige behuizing en voegt er ook een paar nieuwe functies aan toe.

Voor de Slammi Plus laat EHX het vrij zwevende ontwerp van de originele Slammi uit de Next Step serie vallen en haalt inspiratie uit de nieuwe Cock Fight Plus, Wailer Wah en de ook net verschenen Volume Pedal. De robuuste wahbehuizing biedt onderdak aan een polyfone pitchshifter met een bereik van +/-3 octaaf en de mogelijkheid naar boven, beneden of beide tegelijk te transponeren.

 

De nieuwe Dual mode genereert twee toonhoogtes tegelijk en kan zowel in Pitch- als in X-Fade-modus werken. In de Pitch-modus buigt de tweede, verschoven noot mee met de primaire toon, terwijl in de X-Fade-stand de secundaire noot met de Pitch Mix-knop wordt ingesteld en niet gebogen wordt. De intervallen kunnen in stappen van een halve toon worden ingesteld tot +/-1 octaaf en het volume van de secundaire noot neemt af als het pedaal van de hiel naar de teen bewogen wordt.

Meer info:
Electro-Harmonix
KMI Distribution

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com