aanmelden
Online gitaarles met Fender Play
Nieuwe les-app voor pc en mobile devices richt zich op beginnende gitaristen
Merknieuws 07-07-2017 14:10
Fender Play is de nieuwe app van Fender, een digitaal platform om gitaar te leren spelen met behulp van video. De lesmethode gaat uit van songs en richt zich op beginnende gitaristen.

Fender Play maakt gebruik van honderden videolessen waarin leraren aan de hand van bekende songs beginnende gitaristen in zeer korte tijd akkoorden en riffs leren en ondertussen ook aandacht besteden aan individuele technieken.    

Na registratie wordt aan de hand van een aantal vragen over de gebruikte gitaar (akoestisch of elektrisch) en favoriete  muziekgenres een persoonlijk, op songs gebaseerd lesprogramma samengesteld.

play

Bands waarvan songs worden gebruikt zijn o.a. U2, Shawn Mendes, The Rolling Stones en Foo Fighters. De catalogus van Fender Play omvat honderden songs gearrangeerd voor gitaristen op verschillende technische niveaus.

“90 procent van de mensen die met gitaar beginnen, geven binnen een jaar op. Wij zien Fender Play als een antwoord op die uitdaging”, aldus Ethan Kaplan, General Manager Fender Digital.

Een abonnement op Fender Play kost 19,99 dollar per maand. Je kunt de app eerst gratis 30 dagen op proef gebruiken. Check play.fender.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com