aanmelden
Video's bij de tests in Gitarist 313
Mesa Engineering, Supro, Ernie Ball
Gitarist Extra 23-03-2017 09:03
De tests van de Mesa Engineering Triple Crown TC-50 top, Supro Westbury & Dual-Tone en Ernie Ball Expression Overdrive & Ambient Delay uit Gitarist 313, april 2017 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken.

Begin jaren zeventig vond Mesa Engineering de high-gain uit in de vorm van de kleine maar enorm veelzijdige Mark Series Boogie versterker. Begin jaren negentig bepaalde hun almachtige Dual Rectifier het geluid van moderne rock en metal. En nu eist Mesa’s nieuwste high-gain monster, de Triple Crown TC-50, zijn plek op binnen de koninklijke familie van de rock. 

Supro versterkers zijn terug en er is ook een nieuwe serie effecten, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat hun eigenzinnige gitaarmodellen ook weer op het toneel zouden verschijnen... na bijna een halve eeuw! Er zijn twee series uitgebracht: de Island serie met gemoderniseerde solidbodygitaren en de uitgebreidere, halfholle Americana reeks. Uit beide series testten we een model, respectievelijk de Westbury en de Dual-Tone. 

 

Ernie Ball is bekend van zijn snaren en is ook het moederbedrijf van Music Man gitaren. Daarnaast maakt men al jarenlang een reeks volumepedalen die op de pedalenplank van veel gitaristen te vinden zijn. In een vergelijkbare behuizing brengt het Amerikaanse bedrijf nu een distortion en een delay uit waarvan je de boost respectievelijk het effectvolume met een expressiepedaal kunt regelen. Dit opent de weg naar nieuwe, eh, expressiemogelijkheden.    

 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com