Boys in the Band

Orkaters nieuwe muziektheater

Muzieknieuws 05-12-2006 16:51

Orkater presenteert iedere maand in de Philharmonie Haarlem een muziektheater special met wisselende gasten en live muziek uit nieuwe en oude voorstellingen: Boys in the Band. The Band bestaat deze avond uit Arjen de Graaf, Theo Sieben, Rob Stoop, Hein Offermans en Sjoerd van Bommel en speelt nummers uit het Orkater repertoire.

De aflevering van maandag 18 december staat in het teken van Boudewijn Tarenskeen, componist van Cecilia: de nieuwe voorstelling van Moniek Kramer met Ria Marks, Titus Tiel Groenestege, Nynke Laverman en Oleg Fateev. Presentatie en gesprek zijn in handen van acteur Michel Sluymans.
Nynke Laverman, bekend van de Friese Fado en accordeonist Oleg Fateev van onder andere Brel geven een muzikale impressie van Cecilia. Muziekliefhebber Bert Gravemaker leest zijn maandelijkse column voor.

Onder de naam Boys in the Band laat Orkater op acht unieke maandagavonden zien en horen wat er allemaal komt kijken bij het maken van een muziektheatervoorstelling. Acteur Michel Sluysmans gaat maandelijks in gesprek met een componist die bij een actuele voorstelling van Orkater is betrokken. In deze interviews probeert hij achter de werkwijze en drijfveren te komen van verschillende componisten zoals: Vincent van Warmerdam, Beppe Costa, Maarten Ornstein, Micha Hamel en David Dramm.

Plaats:	Philharmonie Haarlem (kleine zaal) Lange Begijnestraat 11, Haarlem

Datum: maandag 18 december 2006
Aanvang: 21.00 uur
Entree: 10 euro
Tel: 0900-5111222 (0,45 pm 1,50 per kaart)
Kassa: ma t/m vr van 10 tot 14 u en za van 10 tot 13 u
Meer info: www.orkater.nl / www.philharmonie.nu

Data volgende edities
22 januari 2007, 19 feb, 19 mrt, 16 apr & 21 mei

zoeken
zoeken