Schrijf je in voor Moonstock Den Haag

Muzieknieuws 05-12-2006 16:41

MoonStock, de springplank voor alle “beginnende” bands, zal zondag 25 februari 2007 in Den Haag plaatsvinden. In 2006 heeft MoonStock tien Nederlandse locaties aangedaan. Wegens groot succes groeit het festival in 2007 naar twintig venues verspreid over het hele land.

Alle bands, beginnend of gevorderd, pop, rock, blues, jazz, soul, funk uit de regio Den Haag kunnen zich nog tot 25 januari 2007 inschrijven. Voor meer informatie over het inschrijven surf je naar www.moonstock.nl.

De 25e vindt de avond plaats in muziekcafé De Paap. De Paap is een bruin café waar muziek centraal staat. Zo zijn er regelmatig optredens van diverse bands die overigens gratis te beluisteren zijn. De muziekkeuze van de Paap dj's is vrij breed, hedendaagse pop/rock maar ook de beste gouden ouden worden gedraaid.

Op www.moonstock.nl vind je onder de knop inschrijven alle informatie om je band aan te melden voor een optreden in Den Haag. Wil je ook in jouw regio op Moonstock spelen, dan kun je daar de stad kiezen waar jij het dichtste bij woont.
zoeken
zoeken