aanmelden
Dancefair/Musicfair Belgiƫ 4-5 november in Kortrijk
Eerste namen bekendgemaakt: Brooks, Frontliner, Alvaro en Aeroplane
Events 21-09-2017 00:09
Na het grote succes van in eerste instantie Dancefair en de laatste twee jaar ook Musicfair in de Utrechtse Jaarbeurs, komt er nu ook een Belgische versie van deze beurs annex educatief evenement.

De Nederlandse versie vindt 17 en 18 februari 2018 weer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht, maar dit jaar kun je dus ook terecht in het Xpo-complex te Kortrijk, België voor de Dancefair/Musicfair. In het weekend van 4 en 5 november kunnen muzikanten, producers, dj’s, engineers en music creatives inspiratie opdoen, leren van muzikale helden, de nieuwste gear uitproberen en in contact komen met platenmaatschappijen en industry professionals.

Het educatieve programma telt meer dan 180 onderdelen en er is 6.000 vierkante meter aan beursvloer vol muziekinstrumenten, software en zakelijke muziekdienstverleners.

Er zijn workshops van acts als Brooks, Frontliner, Alvaro en Aeroplane, een Demodrop waar je je eigen producties kunt laten evalueren en workshops over het werken met verschillende daw's. Het Abbey Road Institute verzorgt diverse workshops over mix- en masteringtechnieken en er zijn talloze panels over de muziekindustrie, labels, contracten, festivals etc. Het programma wordt voortdurend aangevuld met nieuwe items.

Een ticket kost € 25,- voor een dag, of € 45,- voor beide dagen.

het ticket geeft toegang tot alle onderdelen van het event (het volledige programma, de beursvloer en de netwerkmomenten), en is verkrijgbaar via de website.

 

Dancefair/Musicfair

• zaterdag 4 november 2017, 10:30-18:30 uur

• zondag 5 november 2017, 10:30-18:30 uur

Xpo, Kortrijk

Bekijk het programma en bestel tickets

Alle artiesten en acts

De bedrijven die hun producten exposeren

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com