aanmelden
Elixir Optiweb snaren cadeau bij abo
Neem een jaarabonnement Gitarist en krijg een mooi welkomstcadeau
Merknieuws 29-06-2017 07:58
Gitarist elke maand gewoon lekker in de brievenbus? Vele duizenden abonnees zien 'm steeds weer in de bus vallen. Wil je dat ook? Neem dan nu een abonnement. Een proefabonnement van drie nummers heb je al voor € 14,50. Als je een jaarabonnement neemt, sturen we je een welkomstcadeau. Elixir Optiweb snaren bijvoorbeeld. Of de nieuwe Muzikantengids.

Meteen inschrijven? Klik hier

Welkomstcadeau's bij een jaarabonnement Gitarist

Elixir Optiweb snaren
De gecoate snaren van Elixir zijn een begrip in de akoestische wereld. Met de nieuwe Optiweb snaren willen ze net zo geaccepteerd worden in de wereld van de elektrische gitaar. Optiweb snaren hebben een coating die lichter van gewicht en dunner is dan bij andere gecoate snaren. Hierdoor behoudt de snaar zijn heldere klank en voelt hij aan als een ongecoate snaar. Maar hij gaat wel langer mee. Het beste van twee werelden dus. We sturen je het pakketje Light (010-046) als je nu een jaarabonnement neemt (zolang de voorraad strekt). Klik hier

Muzikantengids
In deze ‘bijbel voor muzikanten’ lees je alles wat je als muzikant anno 2017 moet weten over diensten als Spotify en YouTube, de vaak ingewikkelde regels voor zzp-ers, auteursrechten, et cetera. Maar ook de beste manier om optredens te krijgen, of een goede studio te vinden. Vaak worden dit soort onderwerpen nodeloos ingewikkeld gemaakt, maar auteur Jan van der Plas (zelf een door de wol geverfde muzikant) laat je eindelijk precies snappen hoe deze wereld werkt en hoe je er het meeste voordeel uit haalt. Deze zesde editie van de Muzikantengids ziet er geweldig uit en omvat 352 pagina’s onmisbare informatie voor elke muzikant, producer, zanger(es), rapper, dj, songschrijver en wie dan ook in de muziek werkzaam is. 
We sturen je de Muzikantengids als je nu een jaarabonnement neemt (zolang de voorraad strekt). Klik hier

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com